Sunday, March 05, 2006

KYLIGT VÄRRE:
När pappa och jag gick upp i morse (mamma fick lite sovmorgon) så var det -17,5 grader ute, jättekallt alltså! Då fick inte jag gå ut, jag är ju fortfarande förkyld och mamma och pappa tyckte att det var lite väl kallt för en promenad. När vi gått upp så åt pappa frukost och tittade på Vasaloppet, själv så satt jag och myste i hans knä under tiden. Åtminstone en stund, sen ville jag ner på golvet för att leka. Wilma med föräldrar var här och hälsade på idag. Det var kul, men tydligen så tror hon att jag är farlig för så fort jag kom nära henne så blev hon lite rädd och ledsen. Konstig prick den där Wilma, jag som är så snäll... Jag låter mycket, men jag är snäll!

2 Comments:

Blogger Maja said...

Hej gulliga lilla kusin!
Snart kommer du och hälsar på hos mig på Öland. Jag längtar sååååå, skall nämligen lära dig massa bus du sedan kan testa på mamma och pappa hehehe. Ses snart kramar Busmaja.

4:02 AM  
Blogger Maja said...

Jag glömde fråga om du varit på sjunga gunga idag...har hört att du är en riktig musiker...kanske skall du ställa upp i melodifestivalen på lördag??? Själv har jag varit och gormat på dagis idag. Är så glad när jag får åka dit, hinner knappt vinka hejdå till mamma när hon lämnar mig. Puss Maja

4:05 AM  

Post a Comment

<< Home