Thursday, April 06, 2006

RASANDE TEMPO:
Ja, dagarna och veckorna går verkligen i ett rasande tempo. Denna veckan har jag som vanligt varit på sjunga-gunga och efteråt så åkte jag och mamma och hälsade på hennes arbetskamrater. Självklart så charmade jag dem till tusen, de kunde inte förstå hur jag kunde vara så snäll och social. Men det är väl inte så konstigt - det är ju sån jag är! Mamma var mycket nöjd och tyckte att jag skötte mig exemplariskt. Idag skall jag till läkaren för en extra kontroll av mitt hjärta. När jag var på 6-månaderskontrollen för knappt 2 veckor sedan så tyckte läkaren att mitt hjärta slog lite för snabbt så hon ville lyssna en extra gång. Hon trodde dock att det berodde på att jag hade en infektion i kroppen, jag hade ju lite hosta och lite feber den dagen jag var på kontroll. Jag tror inte det skall vara något problem, men jag antar att det är bäst att kolla upp för säkerhets skull. Imorgon kommer mormor och morfar och hälsar på och det ser jag verkligen fram emot! *längtar*

HEJ!Här är jag igen! Nu har jag varit hos läkaren och allt var bara fint. Troligtvis så var det min lilla förkylning som gjorde att hjärtat fick pumpa på lite mer än vanligt när jag var där sist. Hej då!

1 Comments:

Blogger Anna said...

Visade just Fanny bilderna på Wilmers blogg. Hon sa att "Wilmer är i mitt rum, men han får vara i mitt rum". Vi får väl försöka ta ur henne att Wilmers rum är hennes, vad hon nu har fått det i från.

Jag berättade väl att hon har sagt "Jag har ett rum hemma hos mig och så har jag ett rum hemma hos Jenny och Martin".

9:44 AM  

Post a Comment

<< Home